Diensten

Merwestreek heeft een breed aanbod in diensten. Zo helpen wij met het realiseren en uitvoeren van grote projecten in de nieuwbouw en renovatie.

Maar, we doen nog veel meer! Kijk hieronder naar andere werkzaamheden die Merwestreek bij u kan uitvoeren.

Onze diensten

In het menu hiernaast ziet u een overzicht van onze diensten, opgesomd op hoofdlijnen. Klik op de dienst waarin u interesse heeft en u ziet meer informatie.

U kun natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag!

CV-ketels en CV-installaties

Bij Merwestreek kunt u terecht voor het aanleggen of uitbreiden van uw cv-installatie met radiatoren, convectoren en/of vloerverwarming ook kunt u bij ons terecht voor een aantal duurzame oplossingen.

Wij zijn dealer van Nefit en Intergas. Maar ook onderhouden wij de meest bekende andere merken cv-ketels. Tevens kunt u bij ons kiezen uit de talloze mogelijkheden met of zonder warmwatervoorziening. Wanneer u vragen heeft over een betrekkend probleem of over de werkzaamheden kunt u ons altijd bereiken.

Gas-, water- en rioleringsinstallaties

Merwestreek kunt u altijd inschakelen voor het verzorgen, het aanleggen of uitbreiden van uw gas-, water en rioleringsinstallaties. Wij maken gebruik van moderne technieken en de meest bekende voorkomende buissystemen. Zo kunnen wij met precisie uw klachten verhelpen.

Sanitair en badkamers

Bij de toonzalen van onze leveranciers kunt u alle soorten sanitair en/of tegels naar uw smaak en keus uitzoeken en door ons laten monteren.

Zo verzorgen wij bijvoorbeeld complete badkamers inclusief sloop-, stuc- en tegelwerk.
Er zijn tal van oplossingen mogelijk. Maak voor meer informatie en antwoorden op uw vragen contact met onze medewerkers via 0183-630405 en/of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Zink- en loodwerk

Merwestreek repareert of vervangt uw zinken goten, of maakt deze voor u schoon. Denk daarbij aan het:

  • vervangen of repareren van uw zinken- of koperen dakbedekking of gevelbekleding.
  • herstellen of vernieuwen van het lood om schoorstenen of in opgaande gevels.
  • vernieuwen of vervangen van kunststof, zinken of koperen hemelwaterafvoeren.
  • vernieuwen en repareren van uw dakbedekkingen.

Nieuwbouw en renovatie

Merwestreek werk al vele jaren in samenwerking en in opdracht voor een aantal opdrachtgevers aan projecten in nieuwbouw en/of renovatie. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld:

  • Renovatieprojecten voor woningbouwverenigingen en zorginstellingen
  • Renovatie-, en Nieuwbouwprojecten van woningen en utiliteitsgebouwen
  • Renovatie of verbouwingen van badkamers en keukens

Wilt u een betrouwbare, ervaren partner bij uw renovatie- of nieuwbouwprojecten? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen.

 

Dakbedekkingen

Bitumen of kunststof dakbedekking is uiterst geschikt voor het bedekken van platte daken. Denk hierbij aan dakkappellen, garages, erkers, veranda’s of schuren. Bitumen dakbedekking is een populair alternatief voor platte daken, omdat het te kopen is voor een redelijke prijs en daarnaast eenvoudig te verwerken is. Het is mogelijk om een nieuwe laag over een oude laag te plaatsen, maar ook het geheel vernieuwen van uw dakbedekking is een mogelijkheid.

In samenspraak met onze dakdekker wordt bekeken wat de beste oplossing is voor uw en welke soorten bitumen en/of kunststof dakbedekkingen er toegepast kunnen worden.

Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag gratis een offerte aan of neem contact op met één van onze medewerkers.

Onderhoud en service

U kunt bij ons een service- of onderhouds­contract afsluiten voor onderhoud aan uw cv-ketel. Wanneer u een klant bent en of een contract heeft en er treedt een storing op aan uw cv-ketel, kan onze servicedienst u op dat moment zo goed en zo snel mogelijk tot dienst zijn. Vanaf het moment dat u een contract met ons hebt afgesloten zijn wij, indien noodzakelijk, zelfs 24 uur per dag oproepbaar. Dit geld ook op zon- en feestdagen.

Nieuwe Gaswet
Per 1 april 2023 is de nieuwe Gaswet van kracht. In een brief aan onze klanten leggen wij uit welke consequenties de nieuwe wet voor u en voor ons met zich meebrengt. Klik hier om de brief te openen. Merwestreek Installatie BV is gecertificeerd voor het uitvoeren van onderhoud aan uw installatie, conform de bepalingen in de Gaswet. Een veilig idee dus.

Voor verdere informatie of prijzen kunt u contact met ons opnemen.